top of page
MiXR is Anders_edited.jpg

Cases

Dyk ned i vores cases for et indblik i de unikke løsninger, vi har udviklet for vores kunder. Fra strategisk planlægning til praktisk udførelse, demonstrerer disse eksempler vores evne til at levere målrettede og innovative løsninger.

Volvo

Volvo valgte at præsentere deres nye elbil gennem en livestream. Make Sense var ansvarlige for afvikling og opsætning af livestreamen. AxK tog sig af den visuelle stil og sikrede, at bilen blev fremvist med flot lys og fra de bedste vinkler i et studiemiljø. I modsætning til en traditionel reklameproduktion var et centralt element i denne produktion, at opsætningen skulle fungere under en livestream, hvilket nødvendiggjorde brugen af flere kameraer på samme tid. Det krævede, at stativer og belysning blev skjult mest muligt for at sikre størst mulig fleksibilitet. Ved siden af bilen blev der indrettet et lille, hyggeligt studie, hvor et panel kunne præsentere filmen.

Et kig bagom

HusCompagniet

Udstillingshusene

Hos AxK har vi haft privilegiet at samarbejde med HusCompagniet for at bringe deres udstillingshuse til live gennem film. Ved nøje at fange designfilosofien og håndværket bag hvert hus, har vi skabt en serie, der ikke bare viser, men fortæller historien om hvert hjem. Disse film giver fremtidige ejere en autentisk følelse af kvalitet og det unikke ved HusCompagniets tilgang til boligbyggeri.

Instagram

Bosch Borehammer_1.9.1.png

Bosch Powertools

Filmene

Avilo

Filmene

Oplev dem på SoMe

bottom of page